Ενημερωθείτε πρίν αγοράσετε!

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!

 

Αγοράζοντας  προϊόντα PegPerego από το internet

Όπως και με κάθε αγορά που κάνουμε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται να αγοράσουμε παιδικά είδη Peg Perego μέσω internet.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε καλά το κατάστημα από το οποίο πρόκειται να πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Αν έχετε αγοράσει άλλα είδη στο παρελθόν και μείνατε ικανοποιημένος από το επίπεδο της εξυπηρέτησης, είναι πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσετε ξανά. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση όπου ένας γνωστός σας είναι ήδη πελάτης και σας το προτείνει.

Αν όμως έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα , το οποίο εντοπίσατε  μέσω αναζήτησης στο internet, προσέξτε ιδιαίτερα τα παρακάτω :

Πάρτε τη «βοήθεια του κοινού»

Εκμεταλλευτείτε την δύναμη του Google και των social media, και αναζητήστε γνώμες άλλων καταναλωτών που είναι ήδη πελάτες του καταστήματος. Αν δεν βρείτε ούτε μια αναφορά στο internet για το κατάστημα , ή διαβάσετε αρνητικά σχόλια από πελάτες του, καλό θα ήταν να το …ξανασκεφτείτε. 

Μάθετε περισσότερα για το κατάστημα

Όσο απρόσωπο και αν σας φαίνεται το shopping μέσω internet, πίσω από κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να υπάρχει μια σοβαρή επιχείρηση και άνθρωποι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν. Αναζητήστε στο υποψήφιο κατάστημα τα στοιχεία της έδρας της εταιρείας , και σύντομες πληροφορίες για το ιστορικό της. Αναζητήστε επίσης, πληροφορίες για την πολιτική διασφάλισης του προσωπικού σας απορρήτου, των όρων πληρωμής και παράδοσης και γενικότερα όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται ώστε να νιώσετε πιο σίγουροι ότι θα πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή με μια σοβαρή επιχείρηση. Ποτέ μην πραγματοποιήσετε μια πληρωμή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αν πρώτα δεν είστε βέβαιοι για το …που πάνε τα χρήματά σας.

Επιβεβαιώστε ότι διαθέτει το προϊόν  που αναφέρει

Χαμηλότερη τιμή δεν σημαίνει πάντα ευκαιρία. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου η γκάμα των παιδικών ειδών PegPerego προβάλλεται από ηλεκτρονικά καταστήματα χωρίς τα προϊόντα να είναι διαθέσιμα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η Γενική Αντιπροσωπεία ΠΕΡΑΜΑΞ  Α.Ε. εφαρμόζει αυστηρή πολιτική επιλεκτικής διανομής, πράγμα που σημαίνει πως είναι συγκεκριμένα τα σημεία πώλησης όπου διαθέτουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων και συνδέονται από την ΚΑΡΤΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ της ΠΕΡΑΜΑΞ  Α.Ε. μέσω του σειριακού αριθμού του προϊοντος.

Πριν αγοράσετε λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι όντως μπορούν να σας παραδώσουν το προϊόν που θέλετε. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών PegPerego(τηλ.επικοινωνίας 210 – 2486891), σχετικά με τα δικαιώματά σας για δωρεάν επισκευή εφ’όρου ζωής του προιόντος καθώς και για την Χρυσή Επέκταση Εγγύησης αλλά και την δυνατότητα που σας παρέχουμε να αγοράσετε ή να πουλήσετε στη σωστή τιμή ένα προϊόν PegPeregoήδη ελαφρά μεταχειρισμένο!

Απαιτήστε σωστή εξυπηρέτηση

Αν έχετε επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω , σκεφτείτε και κάτι ακόμα. Το γεγονός ότι τα προϊόντα PegPerego , αποτελούν την κορυφαία επιλογή στην αγορά, τα κατατάσσει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία που απαιτεί υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στην εξυπηρέτηση του πελάτη. ‘Εχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε οποιοδήποτε ερώτημά σας, όσο δύσκολο και αν είναι και τελικά να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα παιδικά είδη  PegPerego που πραγματικά θα καλύπτουν  τις ανάγκες σας.

Είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε ! Ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή από κοντά στο show room της εταιρείας μας , όπου μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένα την γκάμα προϊόντων  PegPerego.

Σας περιμένουμε!

ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε.

2η & 17η (πρώην Οδ.Ελύτη) 133 41 ΒΙΟΠΑ ‘Ανω Λιόσια Αττικής

Τηλ.210-24874638 – 210-2486850 , Fax .210-2486890

E-mail :

Website: www.peramax.gr